ETSITKÖ PIELISEN LÄHEISYYTTÄ MAJOITUKSEESI?

Hupeli soveltuu mainiosti pienimuotoisten perhejuhlien ja kokousten pitopaikaksi sekä lomanviettoon. Vuonna 2011 valmistunut Hupeli sijaitsee rauhallisella metsäisellä kannaksella ja talon molemmin puolin avautuu Pielisen järvimaisemat. Vuonislahden kylän keskustaan on matkaa noin kilometri. Kestikievari Herranniemi A-oikeuksin varustettuine tuparavintoloineen palvelee vieraita ympäri vuoden. Ainutlaatuinen Eva Ryynäsen taiteilijakoti Paateri on vartin ajomatkan päässä Hupelista.

Hupelin kolmeen asuntoon mahtuu majoittumaan kuusi henkilöä ja lisäksi voidaan järjestää
lisävuoteita 4-6 henkilölle. Asunnoissa (33 m2) on hyvin varustettu keittiö, makuuhuone kahdelle henkilölle ja kylpyhuone. Vieraiden käytössä on lisäksi langaton laajakaistayhteys, tv, yhteinen pyykinpesukone ja astianpesukone.

Hupelin kolmeen asuntoon mahtuu majoittumaan kuusi henkilöä ja lisäksi voidaan järjestää lisävuoteita 4-6 henkilölle. Asunnoissa (33 m2) on hyvin varustettu keittiö, makuuhuone kahdelle henkilölle ja kylpyhuone. Vieraiden käytössä on lisäksi langaton laajakaistayhteys, tv, yhteinen pyykinpesukone ja astianpesukone.

Tunnelmallisessa tuvassa on tilaa parillekymmenelle juhla- tai kokousvieraalle. Lapsille on runsaasti leikkitilaa viereisissä kammareissa. Tarvittaessa ateriat voidaan järjestää pitopalvelun kautta. Juhla- ja kokousvieraiden käytettävissä on puulämmitteinen rantasauna.